Gårdagen

God morgon ♥
 
Tänkte ta och berätta lite om gårdagen lite snabbt.
Jag, Michis & Lina åkte ju in till Stockholm för att shoppa på mellandagsrean. Vi började med att gå till Hollister där det var helt kaos men jag och Lina ställde oss ändå i kön till till provhytterna som var jätttttelång och efter ett tag ser vi hur kön till kassan är enorm, asså den gick runt hela butiken typ så då gick jag och Lina ut för det kändes verkligen inte värt det att stå flera timmar i köer för att få några tröjor till ett lite billigare pris. Och när vi kommer ut ser vi att det är kö för att komma in i butiken!? Hur orkar folk...
Aja så vi traskade runt bland alla andra affärer där det inte var lika mycket folk så fick ändå med mig ganska så mycket hem. Och någonstans där emellan all shopping stannade vi upp och tog en lunch också :)
Och när vi är på väg hem och sitter på pendeln märker vi att den skulle komma in till Uppsala 4 minuter efter att vår buss gick och nästa gick inte förens en timme efter så vi kom fram satte vi oss på ett café och efter ett tag kom Michis pappa in och hämtade oss, snällt!
 
Applåder till er som orkade läsa allt det där hahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0